SL2: Ηρακλής για μεγάλα πράγματα

Εντυπωσιακός η Ηρακλής του Σάκη Τσιώλη πέρασε “αέρας” από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 5-0. Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό με τον Άλεξιτς ύστερα από μια γρήγορη μετάβαση του “Γηραιού”. Στο 31′ ο Πίτκας νίκησε τον Γιουμπιτάνα από τα έντεκα βήματα, αλλά τρία λεπτά μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και πάλι με τον Άλεξιτς και ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στο 47′ ο Άλεξιτς πέτυχε χατ τρικ, ενώ στο 54′ ο Νταμιάν Σίλβα έκανε το 4-0. Στο 56′ ο Άλεξιτς

πέτυχε και τέταρτο γκολ με το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 5-0. Στη συνέχεια, η αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Πολύκαστρο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ηρακλή να παίρνει μια εύκολη νίκη.

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Αλμωπό Αριδαίας σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και πολύ δύσκολα η Αμαγέννηση που είναι τρίτη στη βαθμολογία θα μπορούσε να φτάσει τον Πανσερραϊκό στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Έτσι, ο Αλμωπός κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλο στο 40′ και του Πόποβιτς στο 52′. Η ομάδα της Καρδίτσας επανήλθε και κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολίτη στο 67′ και γκολ του Ντάντας τέσσερα λεπτά αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα