Serie A: Oι μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πιο σημαντικές κινήσεις μέχρι στιγμής, οι οποίες είτε είναι επίσημες, είτε έχουν επιβεβαιωθεί από τα ιταλικά Μέσα.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΑΜ – ΊΝΤΕΡ
Επέστρεψε στη χώρα που έχει γεννηθεί. Για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα ο 25χρονος Μάρκους Τουράμ θα παίξει στη Serie A. Όχι στην Πάρμα, την πόλη που γεννήθηκε, αλλά στο Μιλάνο. Η Ίντερ κατάφερε ουσιαστικά την τελευταία στιγμή να «κλέψει» τον Γάλλο επιθετικό από τη «μισητή» Μίλαν.
Οι «νερατζούρι» βρήκαν στο πρόσωπο του Τουράμ,

τον τέλειο αντικαταστάτη του Τζέκο. Ένας πολύ έξυπνος και πολύ κινητικός επιθετικός παρά το ύψος του (1.92), ο Τουράμ σκοράρει και δημιουργεί με την ίδια ευκολία. Στην πρώην του ομάδα, τη Γκλάντμπαχ σε 134 αγώνες, μέτρησε 44 γκολ και 29 ασίστ.

Marcus pic.twitter.com/RwkrvVVKLl

— La Beneamata – La Beauté Nerazzurra (@LaBeneamataFR) June 27, 2023

ΤΙΜΟΘΙ ΓΟΥΕΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Γιος του νυν προέδρου της Λιβερίας και μοναδικού Αφρικανού ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει τη «χρυσή μπάλα», του Ζορζ Γουεά, ο Τίμοθι ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, να παίξει δηλαδή στη Serie A που ήταν το όνειρο του.

Οι «μπιανκονέρι» έβγαλαν από τα ταμεία τους 12 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον διεθνή Αμερικανό εξτρέμ και είναι μία μεταγραφή-στοίχημα για την ομάδα του Τορίνο. Έχοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η Γιουβέντους δεν μπορεί πλέον να «αντέξει» συμβόλαια τύπου Κιέζα και Βλάχοβιτς, οπότε πρέπει να κατευθυνθεί σε πιο οικονομικές λύσεις για την επίθεση και ελπίζει ότι ο Γουεά θα ανταποκριθεί στην πρόκληση.

Juventus have reached full agreement to sign Timothy Weah, here we go

Deal agreed on €12m fee with Lille as medical tests will take place later this week on Thursday.

Long term deal also agreed on player side, excited for new chapter in Italy.

Done, set to be signed. pic.twitter.com/J6fM6Tg2PR

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2023

ΕΒΑΝ ΕΝΤΙΚΑ
Μετά από μια πενταετία στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Εβάν Εντικά, υπέγραψε ως ελεύθερος στη Ρόμα. Οποιαδήποτε ομάδα του Μουρίνιο βασίζεται σε μια ισχυρή άμυνα και ο 23χρονος στόπερ έχει τις δυνατότητες να εξελιχτεί ακόμη περισσότερο στους «τζιαλορόσι». Εξαιρετικός αμυντικός, με πολύ καλή τεχνική, μπορεί να βοηθήσει άριστα και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Με την Αίντραχτ Φρανκφούρτης σε 183 παιχνίδια είχε 12 γκολ και 10 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα