Serie A: Επιβλητική Λάτσιο κόντρα στην Μόντσα, ισοπαλία στο Σπέτσια-Σαλερνιτάνα (vids)

Η Λάτσιο επικράτησε της Μόντσα με 2-0 και έμεινε δεύτερη στην Serie A. Ισοπαλία στο ματς για την παραμονή στην κατηγορία, ανάμεσα στην Σπέτσια και την Σαλερνιτάνα σε ένα ματς όπου μπήκεαδιανόητο αυτογκόλ του Καλντάρα.

Μόντσα – Λάτσιο 0-2

Το παιχνίδι του U-Power είχε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν ήταν άλλο από την Λάτσιο, η οποία ερχόταν με ορμή. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είναι στην δεύτερη θέση, πριν την διακοπή είχε κερδίσει στο ντέρμπι με την Ρόμα και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια

της είχε 4 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Η Μόντσα από την άλλη, με κακά αποτελέσματα στα τελευταία ματς και με τις κομβικές απουσίες των Πεσίνα και Ίτζο είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η Λάτσιο μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα και στο 13ο λεπτό με τον Πέδρο άνοιξε το σκορ. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους με τους Λατσιάλι να είναι αυτοί που απειλούσαν με μεγάλη συχνότητα. Στο 56ο λεπτό ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε το 0-2 και έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του Σάρι.

Μόντσα (Παλαντίνο): Nτι Γκρεγκόριο, Μάρλον (Άντοφ), Μαρί, Ντονάτι, Κιουρία, Ροβέλα (Κολπάνι), Πεπίν (Μπάρμπερις), Αουγκούστο, Σένσι, Καπράρι (Γκιτκάιερ), Πετάνια (Μότα)

Λάτσιο (Σάρι): Πρόβεντελ, Λατσάρι (Πελεγκρίνι), Κασάλε, Ρομανιόλι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (Βεσίνο), Αλμπέρτο (Μπάσιτς), Πέδρο (Ιμόμπιλε), Τζακάνι, Άντερσον

Σπέτσια – Σαλερνιτάνα 1-1

Σε ένα αμφίρροπο ματς στο Alberto Picco η Σπέτσια υποδέχθηκε την Σαλερνιτάνα με τις δύο ομάδες να δίνουν την δική τους μάχη για την παραμονή στην Serie A. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από ήττα απέναντι στην Σασουόλο και στο συγκεκριμένο ματς είχαν να διαχειριστούν την απουσία του Ενζολά, ο οποίος είχε συμπληρώσει κάρτες. Η Σαλερνιτάνα με επικράτηση εξασφάλιζε την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία και την νέα σεζόν με την ομάδα του Πάουλο Σόουζα να έχει αναπτύξει χαρακτήρα ”refuse to lose”.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο πρώτο ημίχρονο με την Σαλερνιτάνα να βρίσκει το γκολ με το αυτογκόλ του Καλντάρα στο 43ο λεπτό. Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η μεν Σπέτσια για να ισοφαρίσει και οι φιλοξενούμενοι για να ”κλειδώσουν” την παραμονή τους. Τελικά οι γηπεδούχοι με τον Σομουρόντοφ στο 70′ έκαναν το 1-1 και ξαναμπήκαν στο ματς. Το παιχνίδι έληξε με αυτό το σκορ και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να μάχονται για την επίτευξη του ίδιου στόχου στο υπόλοιπο της σεζόν.

Σπέτσια (Σέμπλιτσι): Ντραγκόφσκι, Αμιάν, Καλντάρα, Αμπαντού, Νικολάου, Μπουραμπιά, Έκνταλ (Bιζνιέφσκι), Κοβαλένκο (Ζουρκόφσκι), Βέρντε (Μαλντίνι), Σομουρόντοφ, Γκιασί (Αγκουντέλο)

Σαλερνιτάνα (Σόουζα): Οτσόα, Πιρόλα, Γκιεμπέρ, Ντανίλιους, Μπράνταριτς, Κουλιμπαλί, Βιλένα, Σάμπια (Κάστανος), Ντία, Καντρέβα (Μπόιεν), Πιάτεκ (Μαγκιόρε)

Keywords
Τυχαία Θέματα