Stoiximan Basket League: Συνέχεια με την πέμπτη αγωνιστική των Play Out

Στην Πάτρα, ο τοπικός Απόλλων θα φιλοξενήσει το Λαύριο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 35 βαθμούς. Σε συνολικά δέκα ματς των δυο ομάδων, οι νίκες είναι μοιρασμένες, καθώς έχουν από πέντε. Στα πέντε ματς που έχουν διεξαχθεί στην Πάτρα, ο Απόλλων ήταν ο νικητής σε όλα.

Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει το Μαρούσι.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 36 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με επίσης 36 βαθμούς. Η ομάδα των βορείων προαστίων προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς έχει 29 νίκες έναντι 27 του «Δικέφαλου» του Βορρά για τη μεγάλη κατηγορία και 22 έναντι 16 για την Basket League. Στα ματς που έχουν διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 17-10 νίκες για τη μεγάλη κατηγορία και 11-7 για την Basket League.

Τέλος, στην Καρδίτσα η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 35 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς. Η Ένωση μετράει τέσσερις νίκες στα τέσσερα ματς της περσινής και φετινής κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής των play out:

Σάββατο 27/4

Απόλλων Πατρών-Λαύριο (20:15)
ΠΑΟΚ-Μαρούσι (20:15)
Καρδίτσα-ΑΕΚ (20:15)

Keywords
Τυχαία Θέματα