Stoiximan Super League: Τέταρτη στροφή στη «μάχη» της παραμονής

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 15:00, με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ στις Σέρρες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 30 βαθμούς. Στα 17 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Σερραίοι έχουν πέντε νίκες και οι Κρητικοί έξι. Επίσης, έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 19-18 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στις

17:30, ο Βόλος ΝΠΣ θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς. Στα επτά προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Μαγνησία, έχουν από τρεις νίκες, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 12-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις 19:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Ζωσιμάσδες» τον Αστέρα Τρίπολης και παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν 19 βαθμούς και βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 31 βαθμούς. Στα 15 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Γιαννιώτες έχουν επτά νίκες, ενώ οι Τριπολιτσιώτες έχουν τέσσερις νίκες. Επίσης, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 20-16 υπέρ της ομάδας της Ηπείρου.

Τέλος, στις 20:00, η Κηφισιά θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Μ. Κρητικόπολος» της Καισαριανής τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 25 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με 24 βαθμούς. Στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, στο ίδιο γήπεδο, δεν υπήρξε νικητής (2-2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/4

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ (15:00 Novasports2HD)
Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος (17:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (19:30 Novasports Prime)
Κηφισιά-Παναιτωλικός (20:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα