Stoiximan Super League: Ξεκινάει η «μάχη» για την παραμονή

Στις 17:00, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 25 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 29 βαθμούς. Στις έντεκα προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, οι Αρκάδες μετρούν επτά νίκες και οι Αγρινιώτες μια. Επίσης, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 17-5 υπέρ των γηπεδούχων.

Στις 17:30 ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με 17 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 15 φορές κατά το παρελθόν στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους να έχουν εννέα νίκες και τους φιλοξενούμενους πέντε. Επίσης, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Τα γκολ είναι 19-11 υπέρ του ΟΦΗ.

Στις 19:30, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 29 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 18 βαθμούς. Στα πέντε προηγούμενα ματς, ο Ατρόμητος έχει δυο νίκες και ο Ιωνικός δυο. Τα γκολ είναι 6-3 υπέρ των Περιστεριωτών.

Τέλος, στις 21:00 η Λαμία θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς. Στα πέντε προηγούμενα ματς, οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 4-4 για τις δυο ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:00 Novasports2HD)
ΟΦΗ-Λεβαδειακός (17:30)
Ατρόμητος-Ιωνικός (19:30 Novasports Prime)
ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα