Super League 1: Δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 25 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί 61 φορές με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει 32 νίκες, έναντι έντεκα του Άρη. Επίσης, 18 ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 91-45 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας θα ξεκινήσει στις 17:00, με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία,

στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες επτά φορές στην Τρίπολη, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρεις νίκες, έναντι μιας των γηπεδούχων. Επίσης, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ τα γκολ είναι 8-6 υπέρ της Λαμίας.

Τέλος, στις 18:00 θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Στις προηγούμενες 14 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες, οι φιλοξενούμενοι πέντε και έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 19-16 υπέρ των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

ΟΦΗ-Βόλος ΝΠΣ 0-0
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 2-1
Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Λαμία (17:00 Novasports Prime)
Παναιτωλικός-Ατρόμητος (18:00)
ΠΑΟΚ-Άρης (20:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα