Super League 1: Η δεύτερη μέρα της δέκατης αγωνιστικής

Στις 16:00, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με οκτώ βαθμούς. Οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν επικρατήσει και στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο Φάληρο, ενώ δεν έχουν δεχτεί γκολ από τη Λαμία

(11-0).

Στις 16:30, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με έντεκα βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες έντεκα φορές στη Λιβαδειά, με τους γηπεδούχους να μετρούν τέσσερις νίκες και τους φιλοξενούμενους δυο. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 11-10 υπέρ των Βοιωτών.

Στις 19:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των «Δικεφάλων», όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στην «Αγιά Σοφιά» τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Οι δυο «Δικέφαλοι» έχουν συναντηθεί 70 φορές με γηπεδούχο την Ένωση, η οποία μετράει 46 νίκες. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εννέα νίκες, ενώ 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 135-50 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Τέλος, στις 20:30 ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με έξι βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί 42 φορές στη Θεσσαλονίκη, με τους «κίτρινους» να μετρούν 29 νίκες και τους Κρητικούς πέντε. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 85-34 υπέρ του Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Ιωνικός-Παναιτωλικός 1-1
Βόλος ΝΠΣ-Παναθηναϊκός 1-5

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Λαμία (16:00)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος (16:30 Novasports Prime)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)
Άρης-ΟΦΗ (20:30 Novasports Prime)

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (18:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα