Super League 1: Τα βλέμματα σε Ιωάννινα και Περιστέρι

Στις 17:15 είναι προγραμματισμένες δυο αναμετρήσεις. Στη Λαμία, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Αθ. Διάκος” τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 14 βαθμούς. Οι Βολιώτες έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν τρεις νίκες στα προηγούμενα επτά ματς των δυο ομάδων. Τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη και αυτή εντός έδρας. Στα άλλα δυο ματς που έχουν διεξαχθεί στη Λαμία,

οι φιλοξενούμενοι έχουν μια νίκη, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Την ίδια ώρα στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο “Ζωσιμάδες”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση, επίσης με 22 βαθμούς. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 29 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, έναντι 13 του ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, έντεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο γήπεδο “Ζωσιμάδες”, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει οκτώ νίκες, ο ΠΑΟΚ έντεκα και επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 19:30 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετράει 32 νίκες, έναντι πέντε του Ατρομήτου. Επίσης, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Περιστέρι, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 15 νίκες, οι Περιστεριώτες τρεις, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (17:15 Novasports2HD)
ΠΑΣ Λαμία-Βόλος ΝΠΣ (17:15)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19:30 Novasports Prime)
Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός (αναβολή)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ-Άρης (17:00)
Ιωνικός-ΑΕΚ (19:3)

Keywords
Τυχαία Θέματα