Superleague: Ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα

Superleague: Ντέρμπι σε όλα τα επίπεδαastiliadΣάβ, 02/13/2021 - 12:01

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο Αστέρας έφτασε αισίως τις 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με βασικό χαρακτηριστικό των εξαιρετικών αποτελεσμάτων του την αμυντική λειτουργία, δεχόμενος μόλις ένα γκολ σε αυτό το εντυπωσιακό σερί. Ουδέποτε στο παρελθόν του στη μεγαλη κατηγορια είχε τέτοιο αήττητο ρεκόρ το οποία και θέλει να διευρύνει απέναντι στη Λαμία.
Η

ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έρχεται απίσης από το μεγαλύτερο αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα (4ων αγώνων), μετρώντας όμως σε αυτό το διάστημα τρεις ισοπαλίες και μία νίκη (αυτή κόντρα στον Απόλλωνα).

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχει φτάσει τους 19 βαθμούς δημιουργώντας ζώνη άνεσης από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ενόψει των play out. Παράλληλα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μοναδικό ερωτηματικό γι' αυτόν είναι ο ρυθμός, αφού έκανε ελλειπή προετοιμασία εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας το καλοκαίρι.
Απέναντί της θα βρεθεί ο Ατρόμητος του Σάββα Παντελίδη. Οι πρώτες αγωνσιτικές... αποχρώσεις που έδωσε ο Έλληνας τεχνικός στην ψυχολογία και το παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου μόνο αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια αφήνουν.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μετά από τέσσερις διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Άρης επιστρέφει στη Θεσσαλλονίκη όπου υποδέχεται τον Παναιτωλικό με στόχο τη διατήρηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα και ερχόμενος από νίκη επί της ΑΕΚ για τη Σουπερλίγκα και ήττα από τον Ολυμπιακό για το κύπελλο μέσα στην εβδομάδα.
Για την ομάδα του Αγρινίου η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα αναμφίβολα αποτέλεσε και ψυχολογικό - πέρα από βαθμολογικό - πλήγμα. Ο Παναιτωλικός έχει πάρει 4 βαθμούς μακριά από την έδρα του με ισάριθμες ισοπαλίες.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ με πίεση από τη δύσκολη βαθμολογική της κατάσταση και ερχόμενη από ισοπαλία (στο Αλκαζάρ) με αντίπαλο τον Βόλο. Ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε αποό τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ νίκησε τον Βόλο (4-2) για τον θεσμό του κυπέλλου την Τετάρτη. Η ΑΕΚ έχει την 3η καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή με 22 βαθμούς (έχει λιγότερους εντός έδρας - 18).

Ο ΟΦΗ θα υποδεχεί την Κυριακή τον Βόλο με στόχο την πρώτη του νίκη μετά από 6 ανεπιτυχείς προσπάθειες στις ισάριθμες τελευταίες απόπειρες με απολογισμό 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Τελευταία νίκη των Κρητικών απέναντι στη Λαμία (2-0 στο Ηράκλειο) στις 7 Ιανουαρίου.
Ο Βόλος δίνει συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι αήττητος στα τελευταία δυο ματς πρωταθλήματος και έρχεται από την ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ΠαναθηναΪκός είναι αήττητος τις τελευταίες 8 αγωνιστικές, ισοφαρίζοντας το τελευταίο τέτοιο σερί του που ήταν Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2017. Μεγαλύτερο αήττητο σερί έχει να κάνει από το 2013 (13ων αγώνων). Έρχεται από τη νίκη με 3-2 στο Περιστέρι με διπλό κέρδος το χρόνο συμμετοχής των νέων αποκτημάτων του και υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν ασταμάτητα σε πρωτάθλημα και κύπελλο από τις αρχές Ιανουαρίου, έχουν επίσης τις προσθήκες δύο εξαιρετικών αμυντικών στο ρόστερ τους και ο προπονητής τους κάνει το μεγαλύτερο ροτέισον από την ημέρα που ανέλαβε τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και συνεχίζει εντυπωσιακό εκτός έδρας αήττητο σερί (33ων αγώνων).

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει στηρίξει την μέχρι τώρα πορεία του στα εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα αφού στην Ήπειρο έχει μόνο μια νίκη και μακριά από τα Ιωάννινα 4. Νίκησε σε 2 από τα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Ο "Δικέφαλος" έχασε έδαφος την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα με τον Απόλλωνα (2-2) και περιθώρια λαθών έχει λίγα αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έως το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off astiliad Off Off ΕΛΛΑΔΑ Το ντέρμπι της Λεωφόρου και οι μάχες της πολύ ενδιαφέρουσας 22ης ημέρας του πρωταθλήματος στα κανάλια Novasports. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 12:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα