To Battle Charge trailer του Apex Legends Season 2 δείχνει αλλαγές στο King Canyon, τέρατα και άλλα

Η Season 2 ξεκινά στις 2 Ιουλίου.

Δύο νέα trailer για το Apex Legends παρουσιάζουν τι έρχεται με την Season 2 του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του νέου Legend, την Wattson, τους Leviathans και τους Flyers του Titanfall στο Kings Canyon, καθώς και μιας επίθεσης EMP στο Repulsor.

Το πρώτο trailer επικεντρώνεται στην ιστορία πίσω από την Season

2, και περιλαμβάνει τους Bangalore, Mirage, Octane και τη νεώτερη Legend, την Wattson. Η προαναφερθείσα έκρηξη ΕΜΡ καταστρέφει έναν μεγάλο πύργο ο οποίος κρατούσε μακριά τους Flyers και τους Leviathans που τώρα εισβάλλουν στην περιοχή του Kings Canyon.

Apex Legends: Season 2 Trailers

Το δεύτερο trailer είναι πολύ πιο επικεντρωμένο στο gameplay και τις λεπτομέρειες για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το Apex Legends: Season 2. Παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Kings Canyon μετά την έκρηξη EMP, με μερικές περιοχές να καταστρέφονται και άλλες να έχουν παραδωθεί στη φύση.

Βλέπουμε επίσης τα Flyers και Leviathans σε δράση, καθώς και ανταμοιβές από το νέο Battle Pass, το νέο Weapon-L-Star, το νέο Skydive emote, το νέο Ranked League και μια καλή ματιά στη Wattson κατά τη διάρκεια της δράσης.

Apex Legends: Season 2 Legends και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Wattson είναι ο δέκατος Legend στο Apex Legends και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ηλεκτροφόρους φράχτες που βλάπτουν και επιβραδύνουν τους εχθρούς, επιτρέποντας παράλληλα στους συμπαίκτες της να περάσουν με ασφάλεια.

Το Apex Legends: Season 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τις 2 Ιουλίου 2019 και θα περιλαμβάνει τέσσερα legendary skins, ενώ το Battle Pass θα γίνει challenge based με καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceΕκνευρισμένη η κοινότητα με το NBA 2K19The Avengers Project - Road To E3 2019Το Marvel's Avengers θα έχει Hero Customisation, Single αλλά και Multiplayer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα