To Pokemon Go επιστρέφει στην αίγλη των απαρχών του

85 εκατομύρια δολλάρια έσοδα τον Σεπτέμβρη.

Μέσω του VG247 και της τελευταίας αναφοράς δεδομένων από την Sensor Tower, μάθαμε ότι το Pokemon Go είχε έσοδα 84,8 εκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο. Εκτός αυτού ήταν και ο μήνας με τα περισσότερα downloads για τον τίτλο έως τώρα το 2018.

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, το παιχνίδι κατέβηκε 8,86 εκατομμύρια φορές. Μαζί με το τεράστιο χρηματικό ποσό, το Pokemon

Go ήρθε στην τέταρτη θέση όσον αφορά τα έσοδα σε όλα τα AppStore. Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 2.01 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο και έχει εγκατασταθεί 522 εκατομμύρια φορές.

Η Niantic ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Gen 4 των Pokemon από την περιοχή Sinnoh θα φτάσει "σύντομα" στο Pokemon Go. Προκειμένου να προετοιμαστεί για την κυκλοφορία της περιοχής, η Niantic ανακοίνωσε πως θα κάνει αρκετές αλλαγές τις ερχόμενες εβδομάδες. Οι αλλαγές αυτές είναι βασισμένες στο feedback των χρηστών και στοχεύουν σε μια βελτιωμένη εμπειρία για όλους του χρήστες.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceTo Pokemon Go ίσως μας αποκάλυψε ένα νέο PokemonPokemon GO: To Pokemon Deoxys θα είναι διαθέσιμο στα EX Raid BattlesTo Celebi κάνει την εμφάνισή του στο Pokemon Go

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα