Tο Spider-Man έχει πλέον γίνει το ταχύτερo σε πωλήσεις παιχνίδι του PS4

Σύμφωνα με τα Βρετανικά Charts.

Το Spider-Man έχει πλέον γίνει το ταχύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του PS4 που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι σε καλό δρόμο να σπάσει το ρεκόρ του Uncharted 4 για το PS4 με τις περισσότερες πωλήσεις αποκλειστικού τίτλου αυτής της γενιάς.

Το 2018 φαίνεται να είναι τη χρονιά των αποκλειστικών τίτλων καθώς το Spider-Man δεν είναι το μόνο

παιχνίδι που σπάει τα ρεκόρ. Οι πωλήσεις εννέα εβδομάδων του Forza Horizon 4 αυξήθηκαν κατά 18% σε σύγκριση με το Forza Horizon 3.

Όσον αφορά τις εβδομαδιαίες κινήσεις, η μεγαλύτερη κυκλοφορία της εβδομάδας, το Darksiders 3, έκανε το ντεμπούτο του στον αριθμό 32. Οι πωλήσεις της εβδομάδας κυκλοφορίας του παιχνιδιού μειώθηκαν κατά 84% σε σύγκριση με τις πωλήσεις του Darksiders 2, και στο 70% από το αρχικό παιχνίδι.

Το κορυφαίο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα είναι το FIFA 19, ακολουθούμενο από το Red Dead Redemption 2, το οποίο αναρριχήθηκε μια θέση μετά τo Βlack Friday, και το Call of Duty: Black Ops 4.

Δείτε τα 10 Καλύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια την βδομάδα που μας πέρασε στο Ηνωμένο Βασίλειο:

FIFA 19 Red Redemption 2 Call of Duty: Black Ops 4 Battlefield 5 Forza Horizon 4 Spyro Reignited Trilogy Pokemon: Let's Go Pikachu Assassin’s Creed Odyssey Mario Kart 8: Deluxe Fortnite: Deep Freeze Bundle

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece O συγγραφέας του Spider-Man μιλά για το επερχόμενο DLC Unboxing Marvel's Spider-Man Press Kit Spider-Man PS4: Πώς να ξεκλειδώσετε την μυστική Super στολή του Spidey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα