WTA: Αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη στο China Open (highlights)

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ στα προημιτελικά του China Open στο Πεκίνο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ, 6-2, 6-4 και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Η Κόκο Γκοφ, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με bouble break προηγήθηκε με 3-0, αιφνιδιάζοντας την Μαρία Σάκκαρη, τα λάθη της οποίας εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό. Η κατάκτηση του πρώτου σετ

από την 19 χρονη, Γκοφ ήρθε πολύ εύκολα με 6-2 μετά από 37 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Μαρία Σακκαρη φάνηκε πιο ανταγωνιστική, πίεσε τα αδύναμα σημεία της αντιπάλου της αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει αλώβητο το σερβίς της, το οποίο έσπασε για τρίτη φορά στην αναμέτρηση η Γκοφ, παίρνοντας προβάδισμα με 3-2. Η Σάκκαρη κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό τένις αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την πορεία της Αμερικανίδας προς την νίκη και την παρουσία της στον έβδομο ημιτελικό της φέτος.

Στα ημιτελικά του China Open, η Κόκο Γκοφ θα βρει απέναντί της την Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γαλλίδας, Καρολίν Γκαρσία με 2-1 σετ μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα