“Women can Fight”: Πυγμαχώντας τον… καρκίνο του μαστού

Δεν είναι το αδύναμο φύλο, έχουν χίλιους δύο λόγους να στέκονται δυνατές. Να παλεύουν καθημερινά, για τον εαυτό τους, αλλά και για τους γύρω τους. Για κάποιες γυναίκες όμως, έρχεται εκείνη η ώρα που θα πρέπει να βάλουν… γάντια, να σταθούν όρθιες και ετοιμοπόλεμες απέναντι σ’ έναν αντίπαλο σκληρό, αδίστακτο, μα όχι ανίκητο.

Ο καρκίνος του μαστού, μπορεί να… πέσει στο καναβάτσο

Στις 26 Μαρτίου στο The Core Sport Center στο Περιστέρι, θα διεξαχθεί

ένα event πυγμαχικών και αγώνων kick boxing γυναικών, με σκοπό την ανάδειξη της γυναικείας μαχητικότητας, μέσω του αθλητισμού.

Οι αγώνες θα γίνουν σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο “Άλμας Ζωής”, ενώ όλα τα έσοδα από το event θα διατεθούν στον σύλλογο.

“Άλμα Ζωής”

Με την από κοινού δράση, γίνετια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί το κοινωνικού σύνολο, αλλά να γίνει γνωστό και το έργο του συλλόγου κατά του καρκίνου του μαστού.

Διοργανωτές αυτού του σπουδαίου τουρνουά είναι ο προπονητής μαχητικών αθλημάτων και ιδρυτής της ομάδας The Fight Corner, Γιάννης Κατσούλης, ο επίσης προπονητής και ιδρυτής του Boxing Club Χαλκίδας Λάζαρος Περιβολάρης, καθώς και Θοδωρής Καπετανάκης, προπονητής και ιδρυτής της ομάδας The Core Fighteam, ο οποίος παραχωρεί και τον χώρο του The Core Sports Center στο Περιστέρι ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα