World Cup: Ποδοσφαιρικές… ανατιμήσεις

Μπόνο: Ο τερματοφύλακας που έχει βοηθήσει τα μέγιστα το Μαρόκο στην εντυπωσιακή του πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Ντούμφρις: Ο Ολλανδός δεξιός οπισθοφύλακας που αγωνίζεται στην Ίντερ και παρά το γεγονός ότι η χρηματηστηριακή του αξία δεν ήταν μικρή, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα βρίσκεται σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Μαζραουί: Στη Μπάγερν αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, στο Μαρόκο παίζει αριστερά. Παραμένει ένας από τους κορυφαίους ακραίους αμυντικούς του κόσμου και το επιβεβαίωσε στο τουρνουά του Κατάρ.

Γκβάρντιολ: Κεντρικός αμυντικός της λειψίας που έχει πάρει

θέση βασικού σε μικρή ηλικία στο κέντρο της άμυνας της Κροατίας. Πολλοί μιλούν για τον επόμενο κορυφαίο στόπερ του πλανήτη.

Σούταρ: Ο κεντρικός αμυντικός της Στόουκ έχει ύψος 1,98 και έκανε σπουδαίο τουρνουά με την Αυστραλία. Ποδοσφαιρικά μεγαλωμένος στην Αγγλία, κατά κύριο λόγο στις μικρότερες κατηγορίες της.

Άνταμς: Εξαιρετικός Αμερικανός μέσος που σε ηλικία 23ων ετών θέλει μέσα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του.

Άμραμπατ: Πολύ καλή δουλειά στη θέση του κόφτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον παίκτη του Μαρόκου και της Φιορεντίνα. Στα 26 του χρόνια κοστολογείται 10 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να δούμε πόσο υψηλότερα μπορεί να φτάσει η τιμή του μετά το τουρνουά.

Μπέλιγχαμ: πρωταγωνιστής στη Ντόρτμουντ, αλλά και στην μεσαία γραμμή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Για πολλούς ο πιο ολοκληρωμένος μέσος στην ηλικία του. Είναι μόλις 19…

Χάκπο: Ο πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας έχει δείξει από πέρυσι την πρόοδό του με τη φανέλα της PSV. Από το καλοκαίρι το όνομα του συνδέθηκε με μετεγγραφικές υποθέσεις σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Οι Ολλανδοί τον κράτησαν και στην επόμενη μετεγγραφική περιοδο σίγουρα θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Ντόαν: Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Φράιμπουργκ είχε δείξει τα εξαιρετικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Η εξαιρετική συνολική εικόνα της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον βοήθησε να παρουσιαστεί σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και να ανεβάσει τις προσωπικές μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τσο Γου-Σουνγκ: Ο 24χρονος Κορεάτης παίζει ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της χώρας του και με 2 γκολ στις 4 συμμετοχές του στο Μουντιάλ πρόλαβε να ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του και να απασχολήσει ευρωπαϊκούς συλλόγους από Γαλλία και Τουρκία που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα