ΑΕΚ – Άρης: Με «ανεβασμένη» ψυχολογία

Βήμα πρόκρισης «ψάχνουν» τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Άρης στην «Αγιά Σοφιά» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται σε εξαιρειτκή κατάσταση, καθώς μετρά επτά γκολ

σε έξι παιχνίδια.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες. Εκτός και οι Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Αργεντινός προπονητής θυμίζουμε ότι δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο αποτελεί δεδομένο ότι θα κάνει ροτέσιον εν όψει και της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ, οι «κίτρινοι» του Άκη Μάντζιου επικράτησαν με 2-1 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Χωρίς κανένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας.

Εκτός για διάφορους λόγους οι Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλο, Δεληζήση, Σγούρο και Κυριαζή. Αντίθετα στην αποστολή κανονικά οι «νέοι» Ρόουζ, Φετφατζίδης και ο Αγοραστός, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν από μερικές μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα