ΑΕΚ – Στιγμές 2023: Η δολοφονία του Μιχάλη και η “εκδίκηση” στο Ζάγκρεμπ

Το βράδυ της 7ης Αυγούστου του 2023 η ΑΕΚ βίωσε την πιο άσχημη στιγμή της στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και δεν αφορούσε στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά όσα συνέβησαν έξω απ’ αυτό. Οι 200 Κροάτες χούλιγκανς συνοδευόμενοι από Έλληνες επιτέθηκαν έξω από την “Αγιά Σοφιά” προκαλώντας σοβαρά επεισόδια στα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο Μιχάλης Κατσούρης, με τον οπαδό της ΑΕΚ να αφήνει την τελευταία του

πνοή λίγα μέτρα πιο δίπλα από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα, η δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης ακόμα διερευνάται με τους χούλιγκανς που είχαν προφυλακιστεί τον Δεκέμβριο να μένουν ελεύθεροι.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την επόμενη ημέρα αναβλήθηκε και ο πρώτος αγώνας έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά, το Σάββατο 12 Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ. Η Ντινάμο προηγήθηκε στο ημίχρονο, όμως η ΑΕΚ με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος έφτασε στην ανατροπή με γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, ο διεθνής χαφ έμεινε στην ιστορία για τον πανηγυρισμό του με την υψωμένη γροθιά που είχε σφιγμένο το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά στους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Στιγμές 2023, Μιχάλη, “εκδίκηση”, Ζάγκρεμπ,aek – stigmes 2023, michali, “ekdikisi”, zagkreb