ΑΕΚ: Αυτή είναι η τιμωρία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο 1500 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ για διάφορα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της κατά τη διάρκεια του αγώνα της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014): α) χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000,00) ευρώ για γεγονότα εντός γηπέδου, αμέσως πριν από την έναρξη του αγώνα και β) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-1-2024 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014): α) για χρήση δεικτών laser και β) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα που αναφέρονται στην ίδια κλήση και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα