ΑΕΚ: Ανεπηρεάστη για νίκη στο “Βικελίδης” περιμένοντας ευχάριστα (vids)

Δευτέρα βράδυ, λοιπόν, σέντρα στο πολύπαθο ελληνικό πρωτάθλημα που βάλλεται από παντού το τελευταίο διάστημα. Ένα πρωτάθλημα που οδεύει προς το τέλος του και είναι άγνωστο πότε θα μπει τελεία στη φετινή σεζόν με τα όσα βιώνουμε καθημερινά. Η ΑΕΚ ταξίδεψε με καθυστέρηση μιας ημέρας στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης“, στην προτελευταία στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα

αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το κρίσιμο ματς με τον Άρη δίχως αγωνιστικά προβλήματα, αντιθέτως με τους αδιάφορους γηπεδούχους που έχασαν βασικά τους στελέχη όπως ο Πάλμα και ο Φαμπιάνο.

Δείτε τι δήλωσε στo Novasports.gr ο Ματίας Αλμέιδα

Ότι κι αν έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα, το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ οφείλουν να μείνουν ανεπηρέαστη από τα όσα γράφτηκαν, ειπώθηκαν, ακούστηκαν και να επικεντρωθούν στη δουλειά τους στο γήπεδο. Ο Άρης μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι ομάδα με ιστορία και ο κόσμος του απαιτεί νίκες ειδικά σε ματς με την ΑΕΚ. Οπότε, το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι δύσκολο, ακόμα και αν φαινομενικά παρουσιάζεται εύκολο. Δεν είναι.

Η δουλειά της ΑΕΚ την Δευτέρα το βράδυ είναι να κερδίσει τον Άρη και ακολούθως να περιμένει να μάθει ευχάριστα νέα από το Φάληρο όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια των “πράσινων” σε συνδυασμό με νίκη της ΑΕΚ στο “Βικελίδης” θα σημάνει και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με όλο τον σεβασμό στην ομάδα του Βόλου, αν η ΑΕΚ είναι πρώτη τελευταία αγωνιστική και το πρωτάθλημα κρίνεται στην “Αγιά Σοφιά” το ματς θα το κερδίσει… ο κόσμος.

Πρώτος στόχος λοιπόν είναι η νίκη επί του Άρη και μετά συζητάμε για όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να φέρουν μεγάλη χαρά και πανηγυρισμούς…

Δείτε τι είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης
Keywords
Τυχαία Θέματα