ΑΕΚ: “Ενδιαφέρθηκε για Αλμέιδα η Ελλάς Βερόνα”

Η πρώτη χρονιά του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ και στην Ευρώπη ήταν απόλυτα πετυχημένη, καθώς ο Αργεντινός προπονητής οδήγησε την Ένωση στο νταμπλ.

Η επιτυχία του Αργεντινού προπονητή είναι λογικό να έχει προσελκύσει τα βλέμματα κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων καθώς η δουλειά του είχε άμεσα αποτελέσματα.

Στην Ιταλία, κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ήθελε την Ελλάς Βερόνα να έχει βάλει στο στόχαστρο για τον πάγκο της τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το

2028 με την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποχώρησης… 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, «telenuovo.it», η Ελλάς Βερόνα προσπάθησε να πάρει τον Αλμέιδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Γκατούζο προτίμησε να μην επιστρέψει στην προπονητική στην Ιταλία, περιμένοντας την κλήση κάποιας ομάδας στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό, ο Σολιάνο συνέπλεξε επίσης δύο άλλες διαπραγματεύσεις: μία με τον Μπαρόνι, που θεωρείται ένας σταθερός και καλά προετοιμασμένος προπονητής. Ο άλλος με τον Αλμέιδα, τον πρώην παίκτη της Πάρμα και της Λάτσιο που προπονούσε πέρσι στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ Αθηνών. Ωστόσο, μια βαριά ρήτρα αποδέσμευσης σταμάτησε αυτή τη διαπραγμάτευση στην αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα