ΑΕΚ: Έρχεται και ενσωματώνεται στην προετοιμασία ο Πόνσε

Οι «κιτρινόμαυροι» επισημοποίησαν την επιστροφή του Πόνσε, μετά από τέσσερα χρόνια, αποκτώντας τον από την Έλτσε έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2027, που θα του αποφέρει περίπου 1.2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Όσον αφορά την άφιξη του στην Ελλάδα, είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 20:35, ενώ τη Δευτέρα θα έχει την πρώτη ου γνωριμία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ

και τους νέους του συμπαίκτες.

Το πλάνο για τον Πόνσε είναι να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της «Ένωσης» – έχει κάνει προετοιμασία με την Έλτσε – και δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στην Opap Arena για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χρόνο προσαρμογής στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα και στα συστήματα της ομάδας. Το θετικό είναι πως γνωρίζει καλά τη χώρα και την ομάδα και αυτό θα τον βοηθήσει να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα