ΑΕΚ: Φιλοξενεί οπαδούς του Άγιαξ

Στην Αθήνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθούν στις 5 Οκτωβρίου του 2023 οι φίλοι του Άγιαξ προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στον αγώνα με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας βρέθηκαν την Τετάρτη

στην “Αγιά Σοφιά” όπου είχαν μια πρώτη επαφή μ’ αυτούς της ΑΕΚ προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι του Άγιαξ ενημέρωσαν την ΑΕΚ πως θα χρειαστούν περίπου 1.200 εισιτήρια στους φιλάθλους τους, με την ολλανδική ομάδα να δικαιούται κανονικά 1.500.

Με δεδομένο το ιστορικό από την πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Champions League, όπου είχαν δημιουργηθεί σοβαρά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου, υπάρχει μια αυξημένη κινητοποίηση για τα μέτρα ασφαλείας.

Αξίζε να σημειωθεί πως από την συνάντηση οι πληροφορίες αναφέρουν πως «τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Στην Αθήνα θα ελεγχθεί αν το όνομα στο εισιτήριό ταιριάζει με το όνομα της ταυτότητάς του κατόχου», κάτι πάντως που ισχύει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Φιλοξενεί, Άγιαξ,aek, filoxenei, agiax