ΑΕΚ: Η επιστροφή Πόνσε, η απουσία Γκαρσία και η προετοιμασία για Λαμία (videos)

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεχώρισε με την αποδόσή του στον αγώνα της ΑΕΚ με την Κηφισιά όπου κέρδισε αποβολή, πέναλτι και έβαλε δύο γκολ στη νίκη με 3-0. Ο επιθετικός από το Τριντιντάντ και Τομπάγκο δυστυχώς για την Ένωση και τον Αλμέιδα “κληρονόμησε” κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς που φαίνεται πως θα του στερήσουν την παρουσία στον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία.

Την Τετάρτη ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα υποδέχθηκε στις προπονήσεις τον Έκι Πόνσε, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και λογικά θα πάρει την θέση του Γκαρσία.

Για τον Σαββατιάτικο αγώνα είναι σίγουρα εκτός οι Μουκουντί και Ζίνι που συνεχίζουν με θεραπεία λόγω των μυϊκών τραυματισμών, ενώ Μάνταλος και Φερνάντες προπονήθηκαν κανονικά. Σε ότι έχει να κάνει με τον Μήτογλου, συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς και την Πέμπτη λογικά θα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Σχετικά με την προετοιμασία στην προπόνηση της Τετάρτης, αυτή περιλάμβανε ασκησεις ανάπτυξης με build up, πρέσινγκ και τελειώματα. Στο ξεκίνημα της προπόνησης ο Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες του σε επτάδες πραγματοποιώντας άσκηση ανάπτυξης με build up και πρέσινγκ, αλλά και τελειώματα με τη συμμετοχή των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Ο Αλμέιδα έδινε εντολές από κοντά ζητώντας συνεχώς πίεση αλλά και να βγαίνει σωστά η μπάλα από πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα