ΑΕΚ: Η «πρώτη» φορά του Αλμέιδα

Για πρώτη φορά από την στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα δεν κατάφερε να επικρατήσει σε δύο ματς (εντός-εκτός) απέναντι σε ομάδα που δε συγκαταλάγεται στις πέντε «μεγάλες».

Ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος έχει 50άρησε σήμερα (21/12), είδε την ομάδα του να… «αυτοκτονεί» μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού μετά το λάθος του Αθανασιάδη και να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2!

Αυτό το γκολ και το ισόπαλο αποτέλεσμα έφερε αυτό

το αρνητικό ορόσημο στην εν Ελλάδι καριέρα του πολύπειρου τεχνικού. Μέχρι τώρα, οι Βόλος, Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα του είχαν στερήσει βαθμό/βαθμούς πέρυσι, αλλά είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο παιχνίδι τους ηττήθηκαν…

Φέτος «γκέλαρε» ακόμη με ΟΦΗ και Κηφισιά, συλλόγους που δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη στον δεύτερο γύρο. Ο Πανσερραϊκός που είχε ισοπαλία στην Αθήνα, κατάφερε και πήρε δεύτερη πριν λίγο!

Μένει να φανεί αν θα μεγαλώσει αυτή η λίστα…

Σαν… χτες πριν δύο χρόνια!

Ανάλογη επίδοση η ΑΕΚ είχε υποστεί πριν δύο χρόνια και μία μέρα! Τότε ο ΟΦΗ την είχε κερδίσει με 2-1 (20/12/2021), μετά και την ισοπαλία στον πρώτο γύρο, τρεις μήνες νωρίτερα.

Οι Κρητικοί είχαν περάσει από την Αθήνα με ανατροπή χάρις τα γκολ των Λάμπρου (23′) και Καμάου (60′), ενώ για τον Δικέφαλο είχε ανοίξει το σκορ ο Βράνιες μετά την ασίστ του Μάνταλου (14′).

Στην αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» είχαν μοιραστεί τους βαθμούς με το «πλούσιο» 3-3, αν και η Ένωση είχε προηγθεί 3-0 με Αραούχο (15′), Τσούμπερ (41′) και Ανσαριφάρντ (64′). Όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα με τρία γκολ από το 75′ και μετά.

Νέιρα (78′, 84′) και Βούρος (90+2′) στέρησαν από την ΑΕΚ τη νίκη. Την πρώτη από τις δύο της σεζόν 2020-21…

Keywords
Τυχαία Θέματα