ΑΕΚ: Μαγνητική ο Αραούχο, ίωση ο Μουκουντί

Στην προπόνηση της Τετάρτης (2/11) εν όψει της αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη δε συμμετείχε ο Σέρχιο Αραούχο και ο Άρνολντ Μουκουντί. Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Παράλληλα στα «πιτς» παραμένουν και οι Στίβεν Τσούμπερ και Τομ Φαν Βέερτ που συνεχίζουν ατομικά προγράμματα. Τόσο ο Ελβετός,

όσο και ο Ολλανδός έκαναν πιο εντατικό πρόγραμμα με μπάλα και ανεβάζουν ρυθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα και με τον Μιχάλη Κοσίδη, ο οποίος δε συμμετείχε στο πρόγραμμα της ημέρας λόγω ενοχλήσεων.

Θυμίζουμε ότι νοκ άουτ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είναι και ο Ντομογκόι Βίντα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Ο Κροάτης αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό (13/11, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην προπόνηση της ημέρας συμμετείχαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Ο λόγος για τους Τζούντα Γκαρσία, Σκόνδρας, Γεωργέας και Σπυριδάκη.

Το πρόγραμμα του Ματίας Αλμείδα άρχισε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες. Οι παίκτες ασχολήθηκαν με ασκήσεις μεταβιβάσεων με τη μία υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γκίντο Μπονίνι. Όσον αφορά τους γκολκίπερ της ομάδας, οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρης ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα με τον Κάρλος Ρόα.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν ανά εξάδες και πραγματοποίησαν άσκησεις πρέσινγκ, μεταβιβάσεων σε μικρό χώρο, τελειώματα σε μικρά τέρματα. Οι υπόλοιποι έκαναν άσκηση άμυνας – επίθεσης με ανάπτυξη από τα πλάγια. Στη συγκεκριμένη άσκηση στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας και Μοχαμαντί. Μάλιστα η ίδια τετράδα δοκιμάστηκε και στο δίτερμα.

Στις ασκήσεις που αφορούσαν το πρέσινγκ και τις μεταβιβάσεις οι εξάδες που δούλεψαν ήταν τρεις. Η πρώτη ήταν οι Ραντόνια, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Ελίασον και Μαχαίρας, στη δεύτερη οι Τζαβέλλας, Μήτογλου, Άμραμπατ, Μοχαμαντί, Ρότα και Μάνταλος και στην τρίτη οι Λιβάι Γκαρσία, Σιμάνσκι, Σιντιμπέ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Χατζισαφί.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (2/11) έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο αγωνίστηκαν δύο δεκάδες, με τους μπλε και τους ροζ. Ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε για βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Γιώργο Τζαβέλλα και Σίμο Μήτογλου λόγω των απουσιών των Ντρομογκόι Βίντα και Άρνολντ Μουκουντί, με τους Λάζαρο Ρότα και Μίλαντ Μοχαμαντί να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα. Πιθανότατα έτσι θα παραταχθεί στα μετόπισθεν η ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Στη μπλε ομάδα ήταν οι Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Λιβάι, ενώ στη ροζ ομάδα οι Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μουστακόπουλος, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Άμραμπατ και Μαχαίρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα