ΑΕΚ: Με αυτοπεποίθηση και κόσμο για νέο “τρίποντο” (vids)

Όσο η ΑΕΚ κερδίζει τόσο περισσότερο δυναμώνει και όσο δυναμώνει θα είναι και πιο επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο που θα βρίσκεται στον δρόμο της.

Το επόμενο εμπόδιο των “κιτρινόμαυρων” είναι ο Άρης, ματς που ουσιαστικά αποτελεί το δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς για την Ένωση που θέλει να δώσει συνέχεια και στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και στις καλές εμφανίσεις.

Δουλειά, δουλειά και στατικές φάσεις

Ο Αργύρης Γιαννίκης όλο αυτό το διάστημα που

βρίσκεται στην ΑΕΚ δουλεύει καθημερινά. Τόσο στα Σπάτα, όσο και όταν φεύγει από το προπονητικό της Ένωσης. Αναλύει τις προπονήσεις με τον Τζίνο Λετιέρι και τους υπόλοιπους συνεργάτες, κρίνει την παρουσία του κάθε παίκτη σ’ αυτήν και ετοιμάζει την ομάδα σιγά σιγά για το παιχνίδι που βρίσκεται μπροστά της.

Αυτή την εβδομάδα ο 41ος ετών τεχνικός έριξε το βάρος στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, προσπάθησε να διορθώσει τα ζητήματα που υπάρχουν στη μετάβαση, ενώ ασχολήθηκε πολύ και με τις στατικές φάσεις, εκεί όπου ήδη οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάζουν βελτίωση.

Ενδεκάδα “γρίφος”

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ είναι δεδομένα. Γέβτιτς και Άμραμπατ είναι εκτός δράσης, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία προπονείται μεν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη για το αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μετά την κάκωση στην αυχενική μοίρα. Το πιθανότερο είναι ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να βρίσκεται στον πάγκο και αναλόγως των αναγκών που θα παρουσιαστούν να αποφασιστεί αν θα παίξει ή όχι.

Από εκεί και έπειτα, ο Γιαννίκης για ακόμα μία φορά δεν δοκίμασε κάτι στις προπονήσεις που προηγήθηκαν, οπότε οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει ώστε να αναφέρουμε τους πιθανούς έντεκα που θα είναι οι Στάνκοβιτς, τετράδα στην άμυνα οι Ρότα, Μήτογλου, Βράνιες, Μοχαμαντί, αμυντικά χαφ οι Σιμόες, Σιμάνσκι, μπροστά τους ο Μάνταλος, δεξιά ο Τάνκοβιτς, αριστερά ο Τσούμπερ που εντυπωσιάζει και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Με έξτρα ώθηση από τον κόσμο

Τα νικηφόρα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει ξανά τον ενθουσιασμό των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι από νωρίς μέσα στην εβδομάδα έχουν σπεύσει να κλείσουν μία θέση στο ματς με τον Άρη. Οι άνθρωποι της Ένωσης μιλούν για Sold out στον αγώνα με τους “κίτρινους” με την προπώληση να ξεκινάει με εντυπωσιακούς ρυθμούς και η μάξιμουμ χωρητικότητα των 40.000 θεατών θεωρείται δεδομένο πως θα καλυφθεί.

Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει ξανά στο πλευρό της τον κόσμο της που μπορεί να της προσφέρει μια έξτρα ώθηση και να την οδηγήσει σε μία ακόμα νίκη σε ματς που θα είναι αρκετά ζόρικο πάντως και θα χρειαστεί και υπομονή και ποιότητα για να το κερδίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα