ΑΕΚ: «Μέσα» έξι, «έξω» τρεις με Λαμία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (24/02, 19:00, MC Novasports.gr), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για την Stoiximan Super League. H «Ένωση» ταξίδεψει στη Λαμία

χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία και Λάζαρο Ρότα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος την Παρασκευή (23/02).

Παράλληλα απρόοπρο με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς,υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Σέρβο αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ο λόγος της απουσίας του. Εκτός αποστολής και οι Μουκουντί, Ζίνι, οι οποίοι ταλαιπωρούντεια από μυϊκά προβλήματα.

Αντίθετα ο Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά τους Έκι Πόνσε, Ντομαγκόι Βίντα, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Πάολο Φερνάντες και Σίμος Μήτογλου. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της προηγούμενες μέρες απουσίαζε από τις προπονήσεις και το ματς με την Κηφισιά, λόγω προσωπικού ζητήματος.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία θα φανεί ποιοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, αλλά και πόσο θα χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα