ΑΕΚ: Νέο χειρουργείο για Γκατσίνοβιτς αποκαλύπτουν οι Σέρβοι

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έμεινε εκτός αποστολής Εθνικής Σερβίας, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να υποστηρίζουν πως ήταν απόφαση του ιδίου, ωστόσο την Δευτέρα δηλώσεις του προπονητή, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς αποκαλύπτουν πως θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Όπως υποστήριξε ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας σε δηλώσεις του σε συμπατριώτες του, ο άσος της ΑΕΚ

πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα προκειμένου να ξεπεράσει πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

“Ο Τέρζιτς έκανε επέμβαση στη μύτη, δυσκολεύεται να αναπνεύσει, οπότε σχεδίαζε να το κάνει ακόμη νωρίτερα όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο σύλλογο. Ο Γκάτσινοβιτς υποβάλλεται σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ο Βέλικοβιτς και ο Ράντονιτς έχουν μυϊκό πρόβλημα” είπε αρχικά ο Στοϊκοβιτς για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Έχουμε δύο επιθετικούς, τον Γιόβελιτς και τον Γιοβάνοβιτς και σε αυτή τη θέση νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά στις 20 Ιουνίου που είναι σημαντικό να βγει ένα αποτέλεσμα. Δεν θα υπάρξουν επιπλέον κλήσεις, καθώς όταν δίνετε μια ευρύτερη λίστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ομάδα παικτών μόνο για τη στενότερη λίστα.

Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά καλό. Μακάρι να τα είχα όλα μαζί, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Πήραμε κάποια μαθήματα, ότι ένας τραυματίας δεν πρέπει να παίζει ακόμα κι όταν πονάει το νύχι του. Ο Μλαντένοβιτς θα αργήσει λίγο, θα πρέπει να προσγειωθεί γύρω στις 5 το απόγευμα καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα