ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ απολογείται και στην… Αλ Νασρ (pic)

Ο Νόρντιν Άμραμπατ με εξηγήσεις που έδωσε στον Γιάννη Παπαδημητρίου πριν την προπόνηση της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του κλαμπ το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο Μαροκινός όμως φαίνεται πως δεν άναψε… φωτιές μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και στην Αλ Νασρ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με tweet

σελίδας που ασχολείται με ποδοσφαιρικά θέμα στη Σαουδική Αραβία, ο Νόρντιν Άμραμπατ φέρεται να μίλησε με απαξιωτικά λόγια και για την Αλ Νασρ.

«Ο Μαροκινός Νόρντιν Αμραμπάτ άφησε να εννοηθεί ότι η εμπειρία του με την Αλ–Νασρ ήταν για να κερδίσει χρήματα και ότι δεν θα επαναλάμβανε την εμπειρία του με κάποιο άλλο κλαμπ στη Σαουδική Αραβία» αναφέρει το συγκεκριμένο tweet.

Ο Μαροκινός άσος της ΑΕΚ δεν το άφησε ασχολίαστο απαντώντας: “Ψευδείς ειδήσεις. Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο. Τα τρία χρόνια μου με την Αλ Νασρ ήταν μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές περιόδους ολόκληρης της καριέρας μου. Θα επισκεφθώ την Victory Arena“.

Δείτε τα σχετικά tweet:

الـ ESPN | " لمّح المغربي نور الدين امرابط بأن تجربته مع النصر كان من أجل كسب المال ولن يُعيد تجربتها مع فريق أخر." pic.twitter.com/opZIXuGd5J

— كورة | #النصر (@9NFCBALL) March 28, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα