ΑΕΚ: Ο Λιούμπισιτς μετράει ήδη αντίστροφα για το ντεμπούτο του (video)

Η επιθυμία του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, αλλά και του Ματίας Αλμέιδα έγινε πραγματικότητα και ο Αυστριακός χαφ είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ, για την οποία αποτελεί την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της.

Ο 24χρονος χαφ πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ΑΕΚ και οι πρώτες

εντυπώσεις που άφησε είναι πολύ θετικές, δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά άλλωστε με τα στοιχεία που “κουβαλάει” στο παιχνίδι του και είναι σίγουρο (όσο μπορεί κανείς να το πει δηλαδή αυτό) πως δεν θα αργήσει να ενσωματωθεί στο πλάνο Αλμέιδα.

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Δεν αποκλείεται με βάση και το ότι ο Λιούμπισιτς θα έχει τρεις φουλ προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες να βρίσκεται στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα ακόμα και για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Πολύ νωρίς να ισχυριστεί κανείς κάτι τέτοιο, αλλά ενισχύουν μια τέτοια επιλογή αν αναλογιστούμε τις απουσίες των Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον. Ακόμα και στο αρχικό σχήμα να μην βρίσκεται ο Λιούμπισιτς χρόνο συμμετοχής θα είναι απίθανο να μην πάρει στο Κυριακάτικο ματς.

Στην ήττα με 3-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο Αυστριακός χαφ έπαιξε για 25 λεπτά ως αλλαγή, ενώ φέτος μετράει 16 συμμετοχές στο κροατικό πρωτάθλημα, με τελευταίο 90λεπτο να είναι στις 9 Δεκεμβρίου ως αριστερό μπακ.

Η παρουσία του 24χρονου χαφ στιςδύο επόμενες προπονήσεις της ΑΕΚ θα κρίνει το κατά πόσο ο Αλμέιδα θα τον ρίξει στη… μάχη από την Κυριακή, είναι γεγονός όμως πως ήδη ο Λιούμπισιτς από την πρώτη του κιόλας προπόνηση μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Keywords
Τυχαία Θέματα