ΑΕΚ: Ώρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό της χρονιάς (video)

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν “παίζεται” απόψε για την ΑΕΚ, η οποία πηγαίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το νοκ-άουτ ματς (όπως εξελίχθηκε μετά το 0-0) του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη.

Η ΑΕΚ που δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη

χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και πιο φορμαρισμένο παίκτη της, Λιβάι Γκαρσία και αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο νέο για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Άρης στα τελευταία δύο παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο δυσκόλεψε πάρα πολύ την Ένωση και το ίδιο πρόκειται να συμβεί και την Τετάρτη το βράδυ στο “Κλεάνθης Βικελίδης“.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν πρόκειται να αλλάξει την αγωνιστική της φιλοσοφία ειδικά στα ματς με την ΑΕΚ, η οποία θα βρει ξανά μπροστά της μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και θα έχει περιορισμένους χώρους για να δράσει και να δημιουργήσει προβλήματα στους “κίτρινους“.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι, να βγάλει στο γήπεδο ένταση και τρεξίματα όπως στο τελευταίο 20λεπτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην “Αγιά Σοφιά“. Εάν πάρει πράγματα από κομβικούς για το παιχνίδι της παίκτες δεν πρόκειται να έχει προβλήματα, από την δική της απόδοση θα εξαρτηθούν τα πάντα.

Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία και ηρεμία της ΑΕΚ αυτό κόντρα στον Άρη και οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να δώσουν ότι έχουν για να πετύχουν τον στόχο τους και να μείνουν ζωνταντοί μέσα στον έναν από τους δύο στόχους της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα