ΑΕΚ: Όταν δεν τελειώνεις τα ματς, αυτά συμβαίνουν… (videos)

Η ιστορία στο Αγρίνιο θα μπορούσε να γραφτεί εντελώς διαφορετικά με βάση την εκρηκτική εκκίνηση της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό και το 0-2 στο 14ο λεπτό, αλλά και την γενικότερη εικόνα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Τα δύο γρήγορα γκολ της Ένωσης, οι ευκαιρίες για τρίτο γκολ, ο απόλυτος έλεγχος του ρυθμού από τους “κιτρινόμαυρους“, αλλά και η απόδοση του Παναιτωλικού

σου έδιναν την εντύπωση πως το απόγευμα θα είναι ήσυχο σε βαρετό σημείο για την ΑΕΚ. Αλλά δυστυχώς για την ΑΕΚ δεν ήταν έτσι.

Οι ευκαιρίες του Γκατσίνοβιτς

Από τη στιγμή που το 0-2 δεν έγινε 0-3 ή και 0-4, ήρθε η χαλάρωση των παικτών του Αλμέιδα και μια άτυχη στιγμή του Μουκουντί που έφερε το πέναλτι και το γκολ για τον Παναιτωλικό άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Αφού η ΑΕΚ δεν τελείωσε νωρίτερα το ματς, οι γηπεδούχοι με το γκολ που έβαλαν άρχισαν να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Όπως και έγινε δηλαδή, αφού η ΑΕΚ ούτε στο δεύτερο ημίχρονο είχε την διαύγεια και την ικανότητα να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για να πετύχει τρίτο γκολ. Οι δύο τελικές του Γκατσίνοβιτς με τις επεμβάσεις του Καπίνο ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΑΕΚ στο Β’ ημίχρονο.

Η ουσία για την ΑΕΚ είναι πως πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς για την οικονομία του πρωταθλήματος, έχασε δικό της ματς για πρώτη φορά επί ημερών Αλμέιδα με δύο γκολ προβάδισμα και πλέον την Πέμπτη στις Σέρρες κόντρα στην πρώτη ομάδα που τις έκοψε βαθμούς φέτος, Πανσερραϊκό χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Το σχόλιο του Ντέμη για την ισοπαλία της ΑΕΚ

Προφανώς και δεν κρίθηκε τίποτα με το 2-2 στο Αγρίνιο, πιθανότατα δεν θα κριθεί τίποτα ούτε με το αποτέλεσμα της Πέμπτης, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να σταματήσει να πετάει βαθμούς. Έχει αφήσει 9 βαθμούς κόντρα σε ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Κηφισιά, ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ, ομάδες που πέρυσι δεν μπορούσαν καν να σκεφτούν το ενδεχόμενο ότι μπορούν να κόψουν βαθμούς από την Ένωση.

Η ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και η σταδιακή επιστροφή των τραυματιών πιθανότατα θα επαναφέρουν την αγωνιστική ισορροπία στην ΑΕΚ και τότε θα αρχίσει να ρολάρει ξανά όπως πέρυσι για να φτάσει στο δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα. Αλλά μέχρι αυτό το σημείο υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος και πολλές ομάδες ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης
Keywords
Τυχαία Θέματα