ΑΕΚ: Πέρυσι την… πάτησε, φέτος θέλει μόνο νίκη (videos)

Μετά από μια διακοπή και απουσία πολλών διεθνών από την καθημερινότητα της ΑΕΚ, η επιστροφή στη δράση έχει πάντα ερωτηματικά σχετικά με το πως θα παρουσιαστούν οι “κιτρινόμαυροι“. Ο Ματίας Αλμέιδα εκτός των ποδοσφαιριστών που είναι τραυματίες και δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην καθημερινότητα της Ένωσης τις προηγούμενες ημέρες στερήθηκε την παρουσία πολλών διεθνών παικτών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει όμως αυτό.

Ο Αργεντινός προπονητής

δούλεψε με την ομάδα του σε διάφορα κομμάτια που χρήζουν βελτίωσης, είτε τακτικής προσέγγισης, είτε τελειωμάτων όπως είπε και ο ίδιος στην κάμερα του Novasports. H AEK αρχίζει στα Ιωάννινα μια σειρά πολλών απαιτητικών παιχνιδιών σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League και γνωρίζει καλά πως κάθε απώλεια από εδώ και στο εξής κοστίζει ακριβά για τους στόχους της χρονιάς.

Δείτε όσα είπε ο Νίκλας Ελίασον στο Novasports.gr

Πέρυσι, η Ένωση την… πάτησε στους “Ζωσιμάδες” στο πρώτο ματς για το 2023, γνωρίζοντας μια απρόσμενη ήττα κυρίως από τη δική της νωχελικότητα και αναποτελεσματικότητα. Ήταν ένα πάθημα που έγινε σημαντικό μάθημα για τη μετέπειτα πορεία της προς τον τίτλο. Φέτος, πηγαίνει στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει προβλήματα, αλλά “καίγεται” για βαθμούς οπότε είναι ξεκάθαρο πως θα τα δώσει όλα για να πάρει έστω και έναν βαθμό δυσκολεύοντας το παιχνίδι της ομάδας του Αλμέιδα, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι φέτος καλείται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές σημαντικές απουσίες παικτών.

Όπως σε όλα τα προηγούμενα ματς, έτσι και σ’ αυτό η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, να μπει αποφασιστικά, συγκεντρωμένα και με ουσία. Να έχει σωστά τελειώματα που θα της δώσουν το πάνω χέρι στο ματς και από εκεί και έπειτα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Η ποιότητα των δύο ομάδων δεν συγκρίνεται, ούτε και πέρυσι όμως μπορούσε να συγκριθεί όταν κέρδισε το ματς ο ΠΑΣ. Είναι προφανές ότι μόνη της η διαφορά ποιότητας δεν αρκεί για να κρίνει ένα ματς. Μπορεί να το κάνει πιο εύκολο, αλλά όχι να το κρίνει. Η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιάσει τα γνωστά στοιχεία του παιχνιδιού της, να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και να αποφύγει μια νέα απαγορευτική απώλεια βαθμών μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα