ΑΕΚ: Σε αναμμένα κάρβουνα για Φερνάντες…

Η είδηση του τραυματισμού του Πάολο Φερνάντες προκάλεσε… σοκ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Ο Ισπανός εξτρεμ της Ένωσης τραυματίστηκε σε προπόνηση που έγινε με προσωπικό του γυμναστή και πλέον άπαντες στο κλαμπ της ΑΕΚ κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας με αγωνία να μάθουν την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ευχή όλων είναι ο Φερνάντες να μην

έχει τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο στο ενδεχόμενο ο τραυματιμός στον αχίλλειο τένοντα να είναι σοβαρός και όχι επιπόλαιος θα προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ΑΕΚ και στον Ματίας Αλμέιδα. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Ισπανός μετά τη διαφαινόμενη φυγή του Άμραμπατ και μετά το πρώτο επιτυχημένο… δοκιμαστικό εξάμηνο θα έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες τη νέα χρονιά.

Σε μια τέτοια περίπτωση, που εννοείται πως είναι απευκτέα, να χάσει δηλαδή όλη τη σεζόν ο Πάολο Φερνάντες τότε θα αλλάξει σημαντικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά θα ξεμείνει από εξτρέμ. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Άμραμπατ δεν θα μείνει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά, τότε η Ένωση θα έχει δύο διαθέσιμους εξτρέμ. Τον Νίκλας Ελίασον που είναι η φυσική του θέση και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που είναι κατά συνθήκη εξτρέμ. Φυσικά, στο παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση έχει αγωνιστεί και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος είναι και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά δεν θα είναι η φυσική τους θέση.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Πάολο Φερνάντες, είναι λογικό να επικρατεί αγωνία διότι είναι ένας παίκτης με ποιότητα και που δεδομένα μπορεί να προσφέρει σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων“.

Ο Ματίας Αλμέιδα εννοείται πως θα βρει λύση στην περίπτωση που δεν θα έχει τον Ισπανό, όπως και η διοίκηση της ΑΕΚ θα καλύψει το κενό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα