ΑΕΚ: Το παιδί – θαύμα της Μπράιτον που πρέπει να προσέξει η Ένωση! (video)

Ο Ίβαν Φέργκιουσον δεν έχει κλείσει καν τα 19, αλλά ήδη από πέρσι είχε κάνει αισθητή την παρουσία του με τη φανέλα της Μπράιτον, έχοντας αποσπάσει θετικά σχόλια ακόμα και από τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Φέτος, συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς και χθες, Σάββατο, διέλυσε μόνος του τη Νιούκαστλ, η οποία σύντομα θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νεαρός Ιρλανδός, έφτασε τα τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και απέναντι στις «καρακάξες», πέτυχε το πρώτο χατ – τρικ της καριέρας του στην κατηγορία.

Μάλιστα, είναι μόλις ο τέταρτος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που καταφέρνει κάτι τέτοιο στα 18, μετά τους Κρις Μπαρτ – Ουίλιαμς, Ρόμπι Φάουλερ και Μάικλ Όουεν!

4 – Evan Ferguson is only the fourth player to score a Premier League hat-trick aged 18 or younger, after Chris Bart-Williams, Robbie Fowler, and Michael Owen (3 times). Prodigy. pic.twitter.com/NOp3caEAAc

— OptaJoe (@OptaJoe) September 2, 2023

Ήδη σε 24 μόλις συμμετοχές στην καριέρα του στην Premier League με τους «γλάρους», ο Ιρλανδός διεθνής μετρά 10 γκολ και 2 ασίστ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα επικίνδυνη, όμως ο Φέργκιουσον ειδικά, είναι ένας παίκτης που η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει, εν όψει της επίσκεψής της στο Μπράιτον, στις 21 Σεπτεμβρίου, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Φέργκιουσον από το ματς με τη Νιούκαστλ στο video του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα