Άφησε καλές εντυπώσεις η πρόταση της ΑΕΚ

Η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος φαίνεται πως άφησε καλές εντυπώσεις στις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Μηνάς Λυσσάνδρου παρουσίασε την πρότασή του στις υπόλοιπες ομάδες, η οποία εξετάζεται σοβαρά και θα μελετηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την πρόταση, το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, θα προβλέπει ένα γύρο των 13 αγώνων και στη συνέχεια θα υπάρξει ένα μίνι πρωτάθλημα των δυο ομίλων.
Στον πρώτο όμιλο θα πάρουν μέρος οι ομάδες που κατέχουν μονό αριθμό στη βαθμολογία και στον δεύτερο οι ομάδες με ζυγό αριθμό. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα υπάρξουν έξι αγωνιστικές για τις ομάδες και ένα ρεπό. Η σειρά αγώνων των δυο ομίλων θα ξεκαθαρίσει το προσεχές χρονικό διάστημα, καθώς μελετώνται διάφορες εκδοχές. Το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο. Τότε θα αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, ο οποίος θα ολοκληρώνεται τον Μάιο. Οι βαθμοί που θα συγκεντρώνουν οι ομάδες στο μίνι χειμερινό πρωτάθλημα θα προστίθενται στους βαθμούς, που θα έχουν στον πρώτο και δεύτερο γύρο. Έτσι θα προκύπτει ο πρωταθλητής του νέου πρωταθλήματος, σύμφωνα με την πρόταση της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα