Αυτή η ομάδα θα πάρει την εφετινή Premier League

Υπερυπολογιστής της Opta, βρετανική εταιρεία αθλητικών αναλυτικών στοιχείων, έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10.000 προσομοιώσεις σχετικά με το πώς θα είναι η τελική κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος τη σεζόν που ξεκινάει, και δίνει τη Μάντσεστερ Σίτι ξεκάθαρη νικήτρια, με πιθανότητα 90,2 τοις εκατό.

Να σημειωθεί ότι, στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο επόμενος πιο ξεκάθαρος υποψήφιος για τον τίτλο είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει 69,3 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσει την Bundesliga.

Στις

προσομοιώσεις, μόνο εννέα ομάδες ήταν ικανές να εκθρονίσουν τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, τρεις από αυτές ξεχωρίζουν: η Άρσεναλ με 4,1%, η Λίβερπουλ με 3,5% και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1,7%.

Οι, Νιούκαστλ (0,22%), Τσέλσι (0,13%), Μπράιτον (0,08%), Άστον Βίλα (0,04%), Τότεναμ (0,01%) και Μπρέντφορντ (0,01%) θα μπορούσαν να πουν ότι θα χρειάζονταν κάτι παραπάνω από ένα θαύμα.

Αν οι προβλέψεις γίνουν πραγματικότητα, θα ήταν η πρώτη φορά που μια ομάδα κέρδισε την πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου τέσσερις συνεχόμενες σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα