Αυτοί είναι οι διεθνείς του Ολυμπιακού!

Αυτοί είναι οι διεθνείς του Ολυμπιακού!vkonstanΔευ, 03/22/2021 - 19:51

Οι διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης εβδομάδα "ερήμωσαν" τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς δεκατρείς ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Ρωτήσαμε τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το φινάλε του ματς με τον Άρη αν η απουσία των παικτών του αποτελεί πονοκέφαλο και μας απάντησε: 

"Το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι να επιστρέψουν όλοι σώοι και αβλαβείς. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι από τον Δεκέμβριο δεν είχαν αυτή την

ευκαιρία. Μετά το ματς με την ΑΕΚ το πρόγραμμα μας είναι "παιχνίδι - αποκατάσταση". Είχαμε για κάθε παιχνίδι μόνο μια ώρα στη διάθεση μας για να το προετοιμάσουμε. Αυτό το 15νθημερο θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με κάποιους παίκτες οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι. Αν γυρίσουν όλοι σώοι, θα είμαστε καλύτερα αγωνιστικά σε 15 ημέρες". 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SUPER_FLASH_MARTINS_21321.mp4190099621/03/2021 19:54Μαρτίνς: «Παίκτες με προσωπικότητα»//-->

Από του Ρέντη αναχώρησαν οι οι Σα (Πορτογαλία), Κρίστινσον (Ισλανδία), Μπα (Σενεγάλη), Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Ντρέγκερ (Τυνησία), Καμαρά (Γουινέα) και Ελ Αραμπί (Μαρόκο).

Στην εθνική Ελλάδας κλήθηκαν οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος και Μασούρας και στην Ελπίδων οι Τζολάκης και Σουρλής.

Να θυμίσουμε πως ο Αχμέντ Χασάν είχε κληθεί στην εθνική της Αιγύπτου, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού θα παραμείνει στη χώρα μας για αποθεραπεία. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Εθνικές Ομάδες ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Διαβάστε ποιοι αναχώρησαν από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 19:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα