Αυτοί που το έβαλαν από το...σπίτι τους! (videos)

Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά βλέπουμε τους παίκτες των ομάδων της Euroleague να βρίσκουν στόχο με προσπάθειες πολύ πίσω από το μέσο του γηπέδου. Ο Φακούντο Καμπάσο το πέτυχε δύο φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της Ρεάλ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με την Μπαρτσελόνα.

Στην παρέα ανήκει κι ένας Έλληνας. Ο Κώστας Σλούκας στις 26 Ιανουαρίου 2012 σε αναμέτρηση του Top
16, μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και του Ολυμπιακού, μετά τις εύστοχες βολές του Γιάκα Λάκοβιτς, είχε στείλει το ματς στην παράταση.

Το πιο ξεχωριστό όλων είχε επιτευχθεί από τον Ζόραν Πλάνινιτς, αφού είχε δώσει και την νίκη στην ομάδα του. Εφές-Αρμάνι Μιλάνο, 24 Ιανουαρίου 2014, ο Κιθ Λάνγκφορντ αστοχεί στη δεύτερη βολή, οι Μιλανέζοι προηγούνται με δύο πόντους, ωστόσο ο Κροάτης με «σουτ-προσευχή», διαμορφώνει το τελικό 61-60 τρελαίνοντας, μεταξύ άλλων τον τότε προπονητή του, Βαγγέλη Αγγέλου και τον Κώστα Βασιλειάδη…

Φαίνεται πως το έχει η…μοίρα της Μπαρτσελόνα να δέχεται τέτοια καλάθια από τη Ρεάλ σε clasico, καθώς ένα χρόνο πριν, στις 17 Δεκεμβρίου 2017, ο Λούκα Ντόντσιτς έδρασε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα