Αυτός είναι ο Μάξι Γκόμες που γράφουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό (vid)

Όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός ρίχνει δίχτυα για την εύρεση του ποδοσφαιριστή που θα “μπει” στα παπούτσια του Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος δεν συνεχίζει στους ερυθρολεύκους και η ομάδα του Πειραιά καλείται να βρει το κατάλληλο παίκτη που θα της δώσει το γκολ.

Ονόματα θα ακουστούν πολλά, όχι όσα στο παρελθόν, όχι γιατί δεν υπάρχουν στόχοι

αλλά γιατί οι Κορδόν και Ματίνεθ έχουν αποφασίσει όπως οι ίδιοι δήλωσαν να εργάζονται μαρκιά απο τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως όπως είναι λογικό στο εξωτερικό γράφονται ονόματα και ρεπορτάζ που αφουρούν στους ερυθρόλευκους.
Ένα απ’ αυτά αναφέρει ενδιαφέρον και μάλιστα επικοινωνία του Ολυμπιακού με την Τραμπζοσπόρ για τον Μάξι Γκόμες.
Τον Ουρουγουανό επιθετικό με τις πολύ καλές σεζόν στην Ισπανία που όμως στην Τουρκία δεν είχε την παραγωγικότητα που περίμεναν οι άνιρωποι των πρωταθλητών.

Ο Μάξι Γκόμεζ είναι στα 26 του χρόνια διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, με την οποία έχει 31 συμμετοχές και 4 γκολ. Έχει κάνει εξαιρετικό πέρασμα από την La Liga, καθώς αγωνίστηκε στην Θέλτα του Βίγκο παίζοντας 75 παιχνίδια και σκοράροντας 31 γκολ και 10 ασιστ, ενώ με τη φανέλα της Βαλένθια είχε 109 συμμετοχές, 22 συμμετοχές και 11 ασίστ.
Στην πατρίδα του έπαιξε στην Ντενφενσόρ Σπόρτινγκ Κλαμπ με την οποία είχε το εντυπωσιακό 29 γκολ και 12 ασιστ σε 52 ματς.

Γρήγορος και ικανός με την μπάλα στα πόδια, ψηλός 1.87μ. που μπορεί να παίξει και μέσα και έξω από την περιοχή με τον ίδιο τρόπο. Πήρε μεταγραφή από τη Θέλτα στη Βαλάνθια με το ποσό των 40εκ ευρώ, ενώ από τις νυχτερίδες στην Τραμπσοσπόρ με το ποσό των 12εκ ευρώ. Πλέον κοστολογείται στα 7εκ ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί αν τον κάνει δικό του, σύμφωνω με τους Τούρκους με ένα ποσό κοντά στα 5εκ ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα