Αυξάνεται το ενδιαφέρον για Ποντένσε και Γκιλιέρμε

Οι Ντάνιελ Ποντένσε και Γκιλιέρμε Ντος Σάντος Τόρες φέρονται να βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες φέρονται να ετοιμάζουν προτάσεις για την απόκτησή τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, οι οποίες τον παρακολουθούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο 23χρονος παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη μετεγγραφική λίστα της Άρσεναλ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή
του φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλες αγγλικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός φέρεται να κοστολογεί τον 23χρονο παίκτη στα 25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Την ίδια στιγμή, οι Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ φέρονται να έχουν εντάξει το όνομα του Γκιλιέρμε στις μετεγγραφικές τους λίστες και ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτησή του τον προσεχή Δεκέμβριο. Ο 28χρονος μέσος δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό έως το 2021, όμως πρόθεση των Πειραιωτών είναι να επεκταθεί η συνεργασία των δυο πλευρών και τα επόμενα χρόνια. Και σε αυτή την περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι” ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα