Ακόμη ένα supercar στη συλλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pics, videos)

Στις αρχές της χρονιάς ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε στη συλλογή αυτοκίνητων του μία Ferrari Purosangue. Μερικούς μήνες αργότερα ο Πορτογάλος σταρ της Αλ Νασρ απέκτησε ακόμη ένα «πολύτιμο» αντικείμενο από το Μαρανέλο, μια Ferrari Daytona SP3. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο

να κυκλοφορεί στη γενέτειρα του, τη Λισαβόνα, με το καινούργιο του απόκτημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katchow (@lisbon.cars)

Η Daytona SP3 διαθέτει ισχυρό κινητήρα της ιταλικής εταιρίας χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση από τη Ferrari Enzo του 2002. Συγκεκριμένα το νέο «παιχνίδι» του Ρονάλντο έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 των 6,5 λίτρων με απόδοση 840 ίππων και 697 Nm ροπής. H κίνηση στους πίσω τροχούς μεταφέρεται μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Μάλιστα η Daytona SP3 επιταχύνει στα 100χλμ/ ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ τα 200χλμ/ώρα σε 7,4 δευτερόλεπτα. H Ferrari έχει θέσει τιμή πώλησης του συγκεκριμένου μοντέλου περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ και κυκλοφορούν στην αγορά 599 μονάδες.

Θυμίζουμε ότι ο 39χρονος ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ αμείβεται με περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Επομένως η αγορά ενός supercar με βάση τις ετήσεις απολαβές του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί μια εύκολη κίνηση για τον Πορτογάλο έμπειρο επιθετικό.

Ακόμη ένας αστέρας από το χώρο του αθλητισμού έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μάλιστα πρόκεται για τον Σαρλ Λεκλερ. O πιλότος της ιστορικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Formula 1, «τρέχει» με το ίδιο supercar στους δρόμους του Μονακό. Ο Λεκλέρ κυκλοφορεί με μια Daytona SP3, στην οποία κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, ενώ στα πλαινά της πόρτας υπάρχει και το νούμερο «16», το οποίο αποτελεί τον αριθμό στο μονοθέσιο του νεαρού οδηγού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN F1 (@espnf1)

Keywords
Τυχαία Θέματα