Άλλη ομάδα με τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε για τελευταία φορά με τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα της Παρασκευής πριν από το ματς με τη Λαμία (28/9, 19.30, NS2HD) και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού. Αν και στην τελευταία προπόνηση, ο Μαρτίνς κράτησε κλειστά χαρτιά, όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε αρκετές αλλαγές στο ματς με τους Φθιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την αρχή της εβδομάδας δούλεψε αρκετά
με τους Αβραάμ και Τοροσίδη, όμως η απόφαση του να αφήσει τον "Τόρο" εκτός αποστολής και το "ζευγάρωμα" στην προπόνηση της Παρασκευής του Σεμέδο με τον Μπα, φέρνει αλλαγές στην εκτίμηση για το αρχικό σχήμα. Παράλληλα ο Μαρτίνς δίνει χρόνο στον Ραντζέλοβιτς να αφομοιώσει κάποια τακτικά στοιχεία που πρέπει να βάλει στο παιχνίδι του.

Ο Καμαρά θα αγωνιστεί δίπλα στον Γκιλιέρμε, δίνοντας ανάσες στον Μπουχαλάκη, ενώ είναι πολύ πιθανό εκτός του Λοβέρα να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γκασπάρ, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Από το novasports.gr είχατε διαβάσει πως ο Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας είναι σε καλή κατάσταση και πως περιμένει την πρώτη του ευκαιρία. Ο Μπενζιά θα παίξει στον άξονα, με τους Ποντένσε και Σουντανί δίπλα του και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Αναλυτικά το πιθανό σχήμα: Σα, Ομάρ, Μπα, Σεμέδο, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπενζιά, Ποντένσε, Σουντανί, Ελ Αραμπί
Keywords
Τυχαία Θέματα