Άλμερε – Εξέλσιορ 2-1 : H τύχη βοήθησε τους πιο τολμηρούς! (highlights)

Στα σημεία ήταν καλύτερη η Άλμερε και γεύθηκε τη χαρά της νίκης σε ένα ισορροπημένο ματς επειδή έδειξε να το θέλει και προπάντων να το ψάχνει περισσότερο! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος αλλά η Εξέλσιορ στην πρώτη της τελική προσπάθεια προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Ιρλανδού Πάροτ στο 26. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση κι αποτελεσματική καθώς πιέζοντας, έφτασαν στην ισοφάριση με κοντινή κεφαλιά του Ρέσινκ στο 44′ και σε μια ακόμα φάση όπου φάνηκαν οι αμυντικές αδυναμίες στο συγκεκριμένο

ματς.

Στην επανάληψη η Εξέλσιορ μπήκε πιο δυνατά δίχως όμως να δημιουργεί φάσεις. Οι γηπεδούχοι σταδιακά έδειξαν μεγαλύτερο ζήλο στην αναζήτηση του… “κάτι παραπάνω” και το βρήκαν με τη βοήθεια ΚΑΙ της τύχης στο 68′ όταν ο νεαρός αμυντικός Φαν ντε Καμπ σούταρε από το ύψος της περιοχής, και η μπάλα βρίσκοντας στην πλάτη του αμυντικού Βίντελ πέρασε δίπλα από τον γκολκίπερ Φαν Γκάσελ και κατέληξε στα δίχτυα!

Όταν αποφάσισε να ρισκάρει η ομάδα του Ρόντερνταμ ήταν καπως αργά. ΤΟ 2-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα δικαιώνοντας το θράσος απέναντι σε όποιο συμβιβασμό σε ένα τόσο ισσοροπημένο ματς!

AFGELOPEN | #almexc pic.twitter.com/lx9uB95BEK

— Almere City FC (@AlmereCityFC) February 2, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα