Αλμερία-Ρεάλ Mαδρίτης 1-3: Μπέλιγχαμ ο αντί-Μπενζεμά! (highlights)

Ο Άγγλος σε έναν καινούργιο ρόλο που του έχει δώσει ο Κάρλο Αντσελότι, αυτόν του κρυφού φορ, δείχνει να ανταποκρίνεται με τέλειο τρόπο, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε με την Αλμερία έφτασε τα τρία τέρματα σε δύο ματς.

Η Αλμερία παρουσιάστηκε απρόσμενα καλή και με επιθετική διάθεση ειδικά μετά το ημίωρο. Προηγήθηκε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού με τον Αρίμπας, ο νεαρός μέσος που σκόραρε απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του. Βέρος Μαδριλένος ο 21χρονος αναδείχτηκε

από τις Ακαδημίες της Ρεάλ και το καλοκαίρι μεταπήδησε στους Ανδαλουσιάνους. Οι Μαδριλένοι είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ροντρίγκο στο 27ο λπτό, αλλά απο κει και πέρα, η ομα΄δα του Μορένο κυριάρχησε με τον Λούνιν να έχει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στην επανάληψη πάλι η Αλμερία μπήκε πιο δυνατά, αλλά η αδιαμφισβήτητη κλάση κάποιων παικτών της Ρεάλ έκρινε το αποτέλεσμα. Στο 60ο λεπτό, μετά από τη σέντρα του Κρόος και την άστοχη έξοδο του Μαξιμιάνο ο Μπέλιγχαμ έγραψε το 1-2, για να “σφραγίσει” τη νίκη στο 73ο λεπτό, με πολύ ωραίο πλασέ ο Βινίσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα