Αλόνσο: «Ποτέ δεν ξέρεις…»

Ο Τσάμπι Αλόνσο πραγματοποιεί την καλύτερή του σεζόν ως προπονητής, καθώς βρίσκεται μία «ανάσα» από την κατάκτηση της Bundesliga στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» έχουν συγκεντρώσει 76 βαθμούς σε συνολικά 28 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και βρίσκετονται στο +16 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. Με νίκη την Κυριακή (14/04, 18:30) στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, θα «στεφθεί» και μαθηματικά πρωταθλήτρια για πρώτη φορά της ιστορίας της.

Οι εμφανίσεις του Ισπανού

τεχνικού με τη γερμανική ομάδα, «τράβηξαν» τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και το όνομά του «συνδέθηκε» με μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Premier League. Οι φήμες διαψεύστηκαν από τον ίδιο, που δήλωσε πως θα παραμείνει στη Μπάγερ και τη νέα σεζόν. Σε ερώτησή του πάντως για το αν θα σκεφτόταν να δουλέψει στο νησί το άμεσο μέλλον δήλωσε ότι «ποτέ δεν ξέρεις». Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή έχω πολλά να σκεφτώ, αλλά είμαι ακόμα νέος ως προπονητής και σίγουρα είναι μία ωραία ευκαιρία».

Xabi Alonso on working in Premier League in the future: “You never know…”.

“Ar the moment I have enough on my plate to think about, but I’m still young as a coach and for sure it’s a nice opportunity”. pic.twitter.com/ezL09GEQpm

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 10, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα