Αλόνσο: «Τουλάχιστον δεν θα είμαι ο μόνος πάνω από 40!» (pic)

Aston Martin και Φερνάντο Αλόνσο συνεχίζουν μαζί το «ταξίδι» της Formula 1. Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής υπέργαψε νέο συμβόλαιο για τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα ο Αλόνσο έβαλε τέλος και στα «σενάρια» περί μετακίνησης τόσο στη Mercedes, όσο και στη Red Bull

Racing. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες της Formula 1, «αναζητούν» από ένα πιλότο. Η Mercedes αποχαιρετά τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα «ντυθεί» στα κόκκινα της Ferrari, ενώ η Red Bull αναμένεται να αποφασίσει για την παραμονή του Σέρχιο Πέρεζ ή την αποχώρηση του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο προχώρησε σε δηλώσεις εν όψει της νέας χρονιάς, αλλά και της παραμονής του. Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλήτης αναφέρθηκε στην ηλικία του, ενώ ισχυρίστηκε ότι την σεζόν 2025 δεν θα είναι ο μόνος σαραντάρης στο grid, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον «μεγαλώνει» ηλικιακά.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχω ποτέ υπογράψει. Θα είμαι 45 χρονών ή μεγαλύτερος και θα συνεχίζω ακόμη να τρέχω. Ο Λιούις (σ.σ Χάμιλτον) θα είναι 40 τον επόμενο Γενάρη, τουλάχιστον δεν θα είμαι ο μόνος πάνω από 40+ που θα μιλάτε», δήλωσε ο Αλόνσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Keywords
Τυχαία Θέματα