Αμβούργο – Χόλσταϊν Κίελ 0-1: «Απόδραση» ανόδου με δέκα παίκτες! (highlights)

Η παράδοση δεν ήταν υπέρ του Αμβούργου, καθώς τελευταία φορά που νίκησε τη Χόλσταϊν εντός έδρας, ήταν το 1963! Σε ματς πάντως με πολλές ευκαιρίες, πάθος, ένταση οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με «τρίποντο» που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος!

Ο Πόρατ για τη Χόλσταϊν είχε δοκάρι μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ενώ ο Εζτουνάλι έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει για το Αμβούργο στο 13. Αμφότερες ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν ν΄αξιοποιήσουν. Στο 45+2 οι φιλοξενούμενοι διμαρτυρήθηκαν για χέρι σε σουτ του Μπέκερ

και ο διαιτητής αφού έλεγξε τη φάση στο video, απεφάνθει πως δεν υπάρχει τίποτα και άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 59ο Ρότε μετά από σουτ του Χόλτμπι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακα. Ο Ίβεζιτς, κρατούσε τον Ρααμπ, ο διαιτητής έλεγξε τη φάση στο βίντεο αλλά δεν είδε να υπάρχει κάποια παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά. Στο 73 οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας, του Χόλτμπι. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα το Αμβούργο δεν κατάφερε ν΄απειλήσει για να ισοφαρίσει.

Αμβούργο: Ρααμπ, Φαν ντερ Μπρεμπτ(76΄Γιάτα), Χατζικαντούνιτς, Σόνλαου, Μούχαϊμ, Ράις, Μέφερτ(83΄Σούχονεν), Περάι(76΄Νέμεθ), Εζτουνάλι(70΄Οκουγκάβα), Γκάτσελ, Κένινγκσντέρφερ(70΄Ντομπέ)

Χόλσταϊν Κίελ: Βάινερ, Ίβεζιτς, Έρας, Γιόχανσον, Πόρατ(24΄Ρότε), Σάντερ, Χόλτμπι, Μπέκερ, Μάτσινο(80΄Κομέντα), Σκζίμπσκι(72΄Ρέμπερ), Μπέρναρντσον(80΄Πίχλερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα