Αμβούργο-Γουλβς 71-84: Τέταρτη λιθουανική νίκη χωρίς άγχος (highlights)

Χωρίς άγχος και χωρίς να χρειαστούν να ζοριστούν ιδιαίτερα οι «λύκοι» του Βίλνιους, επέβαλλαν τον ρυθμό τους στη Γερμανία και έφτασαν στο τέταρτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα τους στο Eurocup.

Το παιχνίδι άρχισε με 0-15 για τους φιλοξενούμενους, που έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ, αλλά στη συνέχεια οι Γερμανοί ισορρόπησαν κάπως την κατάσταση και κατόρθωσαν μάλιστα να φέρουν την διαφορά στους 4 (20-24). Μέχρι εκεί όμως, γιατί και πάλι οι Γουλβς όταν έπρεπε είχαν τις λύσεις

για να αποσπαστούν.

Στο δεύτερο μέρος η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Το Αμβούργο μείωσε στους έξι πόντους (46-52) με καλάθι του Χάινρικς αλλά και πάλι οι Λοιθουανοί είχαν τον τρόπο να φέρουν την διαφορά χωρίς θέμα στους 15 πόντους και να τελειώσουν το ματς.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές με 14 πόντους έκαστος οι Τρεσόν Θέρμαν, Κριστούπας Ζεμάιτις και Τζόρτζε Γκάγκιτς. Κορυφαίος πάντως ήταν ο Ρεγκιμάντας Μινιότας με double-double 10 πόντων, 12 ασίστ.

Για τους γηπεδούχους, που είναι προτελευταίοι με 1-7 ρεκόρ, ο Μαρκ Χιούζ είχε 14 πόντους και ο Βίνσεντ Κινγκ 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 37-47, 55-68, 71-84

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα